مهلت چند هفته‌ای اولیای دم به قاتل فرزندشان قصاص؛ مجازات قتل زن میانسال بعد از رابطه نامشروع سامانه‌های الکترونیکی ثبت اسناد فردا (دوشنبه ۶ اسفند ۱۴۰۳) فعال است چند منبع مهم آلودگی هوا در خانه را بشناسید تعطیلی واحدهای قضایی استان تهران در روز دوشنبه (۶ اسفند ۱۴۰۳) ظفرقندی خبر داد: استقبال کمرنگ پزشکان از تخصص‌های داخلی و جراحی بایدها و نبایدهای گرم کردن غذا در مایکروویو سازمان غذاودارو هشدار داد: خطر تشدید کبد چرب با مصرف داروهای مسکن و گیاهی نامعتبر برخورد ۲ پراید در خواف پنج مصدوم برجای گذاشت (۵ اسفند ۱۴۰۳) شرایط رانندگی با گواهینامه ایرانی در عراق اعلام شد آیا مدارس و ادارات مشهد و خراسان رضوی فردا (دوشنبه، ۶ اسفند ۱۴۰۳) تعطیل است؟ تیراندازی به رئیس آموزش و پرورش سراوان (۵ اسفند ۱۴۰۳) آیا تخمه آفتابگردان برای مبتلایان به دیابت و کبد چرب مضر است؟ صدور هشدار سطح نارنجی هواشناسی خراسان رضوی در پی پیش‌بینی بارش برف و باران (۵ اسفند ۱۴۰۳) ماجرای کارزار سربازی دختران چیست؟ | استقبال جالب و معنادار مردان ایران افزایش ۲۵ درصدی بلیت مترو در سال ۱۴۰۴ از پالایش قوانین قدیم تا نظارت بر قوانین جدید | حوزه خراسان، مشاور فقهی قانون‌گذاری مجلس می‌شود آیا مدارس و دانشگاه‌های استان مازندران تا پایان هفته مجازی شده است؟ (۵ اسفند ۱۴۰۳) جدول فوق‌العاده ایثارگری بازنشستگان و تأثیر آن روی همسان‌سازی حقوق منتشر شد + جزئیات آغاز طرح امداد نوروزی اورژانس از ۲۵ اسفند ۱۴۰۳ شلیک خونین به جوان تهرانی در ولنجک آغاز برنامه ملی برای رصد کمبود‌های ملزومات پزشکی اهدای عضو دختر جوان مرگ مغزی به ۶ بیمار زندگی دوباره بخشید (۵ اسفند ۱۴۰۳) انسداد برخی جاده‌های کشور به علت بارش برف (۵ اسفند ۱۴۰۳) محکومیت اعضای باند قاچاق هروئین و شیشه در بندرعباس | حکم اعدام برای ۳ تن از متهمان رشد ۷۰ درصدی مبلغ اضافه‌کار محیط‌بانان در سال ۱۴۰۴ آزمون‌های علوم پزشکی ۱۴۰۳ با ۱۱ هزار داوطلب برگزار شد دوازدهمین جشنواره انتخاب کارفرمایان برتر خراسان رضوی برگزار شد (۵ اسفند ۱۴۰۳) | ۵۲ درصد کارگران استان پیش از موعد بازنشسته می‌شوند پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (یکشنبه، ۵ اسفند ۱۴۰۳) | هوا از فردا سرد می‌شود آیا عیدی ۱۴۰۳ بازنشستگان تأمین‌اجتماعی قبل از ماه مبارک رمضان پرداخت می‌شود؟ پزشکیان در آیین اختتامیه سی‌وهشتمین جشنواره خوارزمی: اراده حل مسئله و مشکلات کشور را داریم
سرخط خبرها

آمار چشمگیر مهاجرت مدال‌آوران المپیاد از کشور | از ۸۶ مدال‌آور المپیادی ایران، ۸۲ نفر مهاجرت کردند

  • کد خبر: ۹۶۸۱۳
  • ۰۳ بهمن ۱۴۰۰ - ۱۷:۲۶
آمار چشمگیر مهاجرت مدال‌آوران المپیاد از کشور | از ۸۶ مدال‌آور المپیادی ایران، ۸۲ نفر مهاجرت کردند
دبیر کل انجمن استعداد‌های برتر ایران گفت: انجمن استعداد‌های برتر ایران ۶۵ هزار عضو دارد. از میان ۸۶ مدال دار المپیادی، ۸۲ نفر آن‌ها مهاجرت کردند.

به گزارش شهرآرانیوز، احتمالا واژه استعدادیابی به گوشتان آشنا باشد. همه جوامع پیشرفته به استعداد و استعدادیابی اهمیت می‌دهند و شرکت‌ها برای جذب کارمندانشان استعداد آن‌ها را در زمینه‌های گوناگون درنظر می‌گیرند. اما در ایران استعدادیابی چطور صورت می‌گیرد و چه نهاد‌هایی برا یاین کار فعالین دارند؟

صفدر زارع حسین آبادی، دبیر کل انجمن استعداد‌های برتر ایران گفت: انجمن استعداد‌های برتر ایران جز نادر‌ترین انجمن‌هایی است که در حوزه استعدادیابی جوانان و نخبگان کار می‌کند. این انجمن تقریبا از سال ۸۰ فعالیت خود را شروع کرده است. طی ۲۰ سال گذشته به نسبت بازدهی که از مجموعه داشتیم تغییراتی را در این انجمن به وجود آورده ایم.

وی ادامه داد: در ابتدا ما به دنبال دانش آموزان مستعد برای شرکت در المپیاد‌ها و تیزهوشان بودیم. بچه‌هایی که می‌خواهند در المپیاد‌ها شرکت کنند باید در کلاس‌های تیزهوشان شرکت کرده و از میان برترین‌های ایران انتخاب شوند. دانشگاه تهران در برگزاری این کلاس‌ها و آموزش‌ها به ما کمک کرد. در استان‌های دیگر نیز دانشگاه شیراز، تبریز و مشهد کمک‌های زیادی داشتند.

زارع حسین آبادی گفت: بعد از مدتی انجمن در حوزه‌های مختلف ورود کرد و  در زمینه‌های ورزشی، نخبگان اقتصادی و محیط زیست و ... ۱۶ کارگروه ایجاد کرد.

اکنون ۶۵ هزار نفر در انجمن استعداد‌های برتر ایران عضو هستند

وی ادامه داد: استعدادیابی در حوزه‌های مختلف به صورت متفاوتی صورت می‌گیرد. در این ۲۰ سال هر ساله تعداد زیادی به انجمن پیوسته اند. برخی از بچه‌ها هم هستند که شناخته نشده اند. اما اکنون ۶۵ هزار نفر در انجمن استعداد‌های برتر ایران عضو هستند که نسبت دختران به به پسران بیشتر است. ما در انجمن استعداد‌های برتر ایران ۱۹۷ ثبت اختراع طی ۲۰ سال گذشته داشته ایم که خیلی از این‌ها تبدیل به کار و کارآفرینی شده است.

وی گفت: باید در این مورد بیشتر بر روی کیفیت تمرکز داشت نه کمیت، به عنوان مثال چند سال گذشته دختر بچه‌ای از محله میدان خراسان تهران به ما معرفی شد که خانواده وی بضاعت مالی کافی برای ادامه تحصیل فرزندشان را نداشتند و حتی می‌خواستند او را در سن پایین شوهر دهند؛ اما این فرد به ما معرفی شد و در المپیاد هم مدارج بالایی کسب کرد، سپس مهاجرت کرد و سرنوشت او دچار تغییر شد.

دبیر انجمن استعداد‌های برتر ایران گفت: در این سال‌ها مهاجرت زیاد داشته ایم. بچه‌هایی که مدال می‌گیرند به واسطه جاذبه خارج از کشور نه، بلکه به خاطر کم توجهی‌های موجود در کشور به فکر مهاجرت می‌افتند. ۸۶ مدال دار المپیادی داشتیم که از این میان ۸۲ تا ۸۳ نفرشان مهاجرت کرده اند.

استعدادیی که بخاطر فقر از پیشرفت جا می‌مانند

وی با بیان اینکه اینجا یک انجمن خیرخواهانه است نه درآمدزا گفت: حمایت ما از بچه‌ها در این انجمن به این شکل است که آن‌ها را استعدادیابی می‌کنیم. مثلا برای استعدادیابی ورزشی، ما امکانات با تخفیفات خوبی در اختیارشان قرار می‌دهیم تا استعداد آن‌ها شکوفا شود، اما کسانی هستند که هزینه ابتدایی آن را هم نمی‌توانند پرداخت کند.

زارع حسین آبادی در خصوص اینکه دولت چه کمک‌هایی می‌تواند به نوجوانان و جوانان مستعد و فعالان در حوزه استعدادیابی برای شکوفایی استعدادهایشان داشته باشد، گفت: آن چیزی که دولت باید انجام دهد حمایت از این بچه‌ها است. بچه‌هایی که استعداد دارند، اما امکان بروز این استعداد‌ها برایشان وجود ندارد. سازمان‌هایی در کشور وجود دارد که می‌تواند در این زمینه کمک کننده باشد.

منبع: رکنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->