مرگ یک جوان بر اثر حمله پلنگ در تربت حیدریه توضیحات سازمان سنجش درباره آزمون اختصاصی پذیرش دانشجو - معلم انتقال یک ایرانی از زندان چین به کشور پس از ۱۸ سال وقوع بارش‌های رگباری همراه با وزش باد در خراسان رضوی از امروز (۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) حجاج ایرانی از بحث تنش‌زا و همراه‌داشتن مواد اسیدی و دارو‌های پودرشده پرهیز کنند مشاهده لاشه دو توله پلنگ ایرانی در پارک ملی خَبر کرمان بازداشت ۴ نفر از عوامل پخش برنامه تفرقه‌افکنانه در صداوسیما، با دستور قضایی از «هرمز» تا «کوچه»؛ تکرار یک تراژدی توریستی؟ توضیحات رئیس مرکز اطلاع‌رسانی وزارت آموزش و پرورش در خصوص نگرانی از پلیسی شدن محیط مدارس جزئیات زورگیری از دانشجویان خواجه نصیرالدین طوسی آزادی ۸۲۹ نفر از زندانیان جرائم غیرعمد در سال ۱۴۰۳ | فقط ۷۲۰ زندانی بدهکار دیگر در زندان‌های استان باقی مانده‌اند فراخوان چهارم جذب نخبگان در دستگاه‌های اجرایی از شهریورماه ۱۴۰۴ رهایی نوجوان ۱۶ساله از چنگ گروگان‌گیران در عملیات پلیس (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) تصادف زنجیره‌ای در محور ملک‌آباد - مشهد؛ انتقال ۱۱ مصدوم به بیمارستان (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) ماجرای مرگ همزمان ۶ نفر در خانه باغی در ارومیه + فیلم و علت فوت هشدار سطح زرد هواشناسی در خراسان رضوی در پی پیش‌بینی افزایش دما (چهارشنبه، ۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) رفع توقیف گواهینامه رانندگان متخلف نوروز ۱۴۰۴ در خراسان رضوی آغاز ثبت‌نام اینترنتی کتاب‌های درسی از اردیبهشت رسانه‌ها در ارتقای سلامت عمومی نقش مهمی دارند | ضرورت تقویت همکاری اصحاب رسانه با فعالان حوزه سلامت زورگیری از ۲ دانشجوی دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی تهران (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) خطر طغیان سرخک در خراسان رضوی زیر سایه واکسن هراسی احتمال بروز افسردگی در سالمندان گوشی باز این علائم روانی را جدی بگیرید بهره‌برداری از مرکز خدمات سلامت روستایی به همت خیران در سبزوار (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) انتقال تتلو به انفرادی تکذیب شد علت بیش از ۶۰ درصد مراجعات کودکان ایرانی به پزشک چیست؟ انتخاب معلمان نمونه ۱۴۰۴ در مراحل پایانی + جزئیات تیم‌های ملی المپیاد به مسابقات جهانی تابستانی اعزام می‌شوند پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (چهارشنبه، ۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) | دمای مناطق گرمسیر استان به ۴۰ درجه می‌رسد برنامه‌ریزی برای تسهیل فرایند صدور کارت پایان خدمت معلمان در دستورکار قرار گرفت
سرخط خبرها

آمار چشمگیر مهاجرت مدال‌آوران المپیاد از کشور | از ۸۶ مدال‌آور المپیادی ایران، ۸۲ نفر مهاجرت کردند

  • کد خبر: ۹۶۸۱۳
  • ۰۳ بهمن ۱۴۰۰ - ۱۷:۲۶
آمار چشمگیر مهاجرت مدال‌آوران المپیاد از کشور | از ۸۶ مدال‌آور المپیادی ایران، ۸۲ نفر مهاجرت کردند
دبیر کل انجمن استعداد‌های برتر ایران گفت: انجمن استعداد‌های برتر ایران ۶۵ هزار عضو دارد. از میان ۸۶ مدال دار المپیادی، ۸۲ نفر آن‌ها مهاجرت کردند.

به گزارش شهرآرانیوز، احتمالا واژه استعدادیابی به گوشتان آشنا باشد. همه جوامع پیشرفته به استعداد و استعدادیابی اهمیت می‌دهند و شرکت‌ها برای جذب کارمندانشان استعداد آن‌ها را در زمینه‌های گوناگون درنظر می‌گیرند. اما در ایران استعدادیابی چطور صورت می‌گیرد و چه نهاد‌هایی برا یاین کار فعالین دارند؟

صفدر زارع حسین آبادی، دبیر کل انجمن استعداد‌های برتر ایران گفت: انجمن استعداد‌های برتر ایران جز نادر‌ترین انجمن‌هایی است که در حوزه استعدادیابی جوانان و نخبگان کار می‌کند. این انجمن تقریبا از سال ۸۰ فعالیت خود را شروع کرده است. طی ۲۰ سال گذشته به نسبت بازدهی که از مجموعه داشتیم تغییراتی را در این انجمن به وجود آورده ایم.

وی ادامه داد: در ابتدا ما به دنبال دانش آموزان مستعد برای شرکت در المپیاد‌ها و تیزهوشان بودیم. بچه‌هایی که می‌خواهند در المپیاد‌ها شرکت کنند باید در کلاس‌های تیزهوشان شرکت کرده و از میان برترین‌های ایران انتخاب شوند. دانشگاه تهران در برگزاری این کلاس‌ها و آموزش‌ها به ما کمک کرد. در استان‌های دیگر نیز دانشگاه شیراز، تبریز و مشهد کمک‌های زیادی داشتند.

زارع حسین آبادی گفت: بعد از مدتی انجمن در حوزه‌های مختلف ورود کرد و  در زمینه‌های ورزشی، نخبگان اقتصادی و محیط زیست و ... ۱۶ کارگروه ایجاد کرد.

اکنون ۶۵ هزار نفر در انجمن استعداد‌های برتر ایران عضو هستند

وی ادامه داد: استعدادیابی در حوزه‌های مختلف به صورت متفاوتی صورت می‌گیرد. در این ۲۰ سال هر ساله تعداد زیادی به انجمن پیوسته اند. برخی از بچه‌ها هم هستند که شناخته نشده اند. اما اکنون ۶۵ هزار نفر در انجمن استعداد‌های برتر ایران عضو هستند که نسبت دختران به به پسران بیشتر است. ما در انجمن استعداد‌های برتر ایران ۱۹۷ ثبت اختراع طی ۲۰ سال گذشته داشته ایم که خیلی از این‌ها تبدیل به کار و کارآفرینی شده است.

وی گفت: باید در این مورد بیشتر بر روی کیفیت تمرکز داشت نه کمیت، به عنوان مثال چند سال گذشته دختر بچه‌ای از محله میدان خراسان تهران به ما معرفی شد که خانواده وی بضاعت مالی کافی برای ادامه تحصیل فرزندشان را نداشتند و حتی می‌خواستند او را در سن پایین شوهر دهند؛ اما این فرد به ما معرفی شد و در المپیاد هم مدارج بالایی کسب کرد، سپس مهاجرت کرد و سرنوشت او دچار تغییر شد.

دبیر انجمن استعداد‌های برتر ایران گفت: در این سال‌ها مهاجرت زیاد داشته ایم. بچه‌هایی که مدال می‌گیرند به واسطه جاذبه خارج از کشور نه، بلکه به خاطر کم توجهی‌های موجود در کشور به فکر مهاجرت می‌افتند. ۸۶ مدال دار المپیادی داشتیم که از این میان ۸۲ تا ۸۳ نفرشان مهاجرت کرده اند.

استعدادیی که بخاطر فقر از پیشرفت جا می‌مانند

وی با بیان اینکه اینجا یک انجمن خیرخواهانه است نه درآمدزا گفت: حمایت ما از بچه‌ها در این انجمن به این شکل است که آن‌ها را استعدادیابی می‌کنیم. مثلا برای استعدادیابی ورزشی، ما امکانات با تخفیفات خوبی در اختیارشان قرار می‌دهیم تا استعداد آن‌ها شکوفا شود، اما کسانی هستند که هزینه ابتدایی آن را هم نمی‌توانند پرداخت کند.

زارع حسین آبادی در خصوص اینکه دولت چه کمک‌هایی می‌تواند به نوجوانان و جوانان مستعد و فعالان در حوزه استعدادیابی برای شکوفایی استعدادهایشان داشته باشد، گفت: آن چیزی که دولت باید انجام دهد حمایت از این بچه‌ها است. بچه‌هایی که استعداد دارند، اما امکان بروز این استعداد‌ها برایشان وجود ندارد. سازمان‌هایی در کشور وجود دارد که می‌تواند در این زمینه کمک کننده باشد.

منبع: رکنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->