حادثه در یک شهربازی تهران| ۳۱ نفر نجات پیدا کردند در پی حمله یک سگ ولگرد ۹ نفر در سبزوار مصدوم شدند پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) | تداوم بارش‌های رگباری تا پایان هفته اسکان بیش از ۱۰۲ هزار زائر در فضا‌های آموزشی مشهد | آیا مدارس مشهد در روز شنبه (۱۶ فروردین ۱۴۰۴) تعطیل است؟ صدور هشدار سطح نارنجی هواشناسی کشور در پی تشدید بارش باران (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) «اوتیسم»، درخودماندگی خاموش | از هر ۷۰ نوزاد، یک نفر به اوتیسم مبتلا می‌شود علت تعطیلی دانشگاه‌های یزد در روز‌های شنبه و یکشنبه (۱۶ و ۱۷ فروردین ۱۴۰۴) چیست؟ انفجار مین در سردشت یک مصدوم بر جای گذاشت (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) آیا رژیم غذایی پرنمک خطر ابتلا به افسردگی را افزایش می‌دهد؟ زنان باردار در ماه‌های آخر بارداری تا حد امکان از رانندگی خودداری کنند برقراری ۷۲۸۰۰۰ تماس با اورژانس در نوروز توصیه‌های ایمنی برای سیزده بدر | در این مکان‌ها مستقر نشوید تصادف‌های صبح سیزده‌بدر در مشهد؛ ۱۴ مصدوم در دو حادثه رانندگی (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) معرفی ۲۲ هزار مرکز غیر بهداشتی به مراجع قضایی ۱۳ فروردین، بهانه‌ای برای آشتی با طبیعت است | مشهد، پرچمدار ترویج فرهنگ احترام به طبیعت باشد جان باختن ۷۴۷ مسافر نوروزی در ۱۸ روز استقرار ۳۹ آمبولانس و موتورلانس در بوستان‌های خراسان‌رضوی (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) گذراندن زمان در طبیعت، فواید بسیاری در حفظ سلامت روان دارد تولد نوزاد با وزن حدود ۴کیلو و ۹۰۰ گرم در قوچان  (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) ورود سامانه بارشی جدید از جمعه (۱۵ فروردین ۱۴۰۴) ۱۳ فروردین، از افسانه پوریم تا جشن طبیعت ماهی های قرمز را فردا در رودخانه ها رها نکنید!+ویدئو تردد از تهران به شمال ممنوع شد (۱۲ فروردین ۱۴۰۴) مقصران سانحه واژگونی اتوبوس کرمان _ مشهد شناسایی شدند ماجرای فرود اضطراری هواپیمای کویتی در فرودگاه زاهدان چه بود؟ ترافیک سنگین در جاده‌های شمال (۱۲ فروردین ۱۴۰۴) شمار جان‌باختگان ناشی از تصادفات در نوروز ۱۴۰۴، به ۷۰۴ نفر رسید (۱۲ فروردین ۱۴۰۴) پایان گروگان‌گیری پدر آیسان اسلامی بلاگر معروف پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی برای ۱۲ و ۱۳ فروردین ۱۴۰۴ یک کنشگر محیط زیست: مردم در سیزده‌به‌در، جز ردپا چیزی در طبیعت باقی نگذارند آغاز موج بازگشت مسافران نوروزی | احتمال اعمال محدودیت‌های مقطعی در محور‌های شمالی
سرخط خبرها

آمار چشمگیر مهاجرت مدال‌آوران المپیاد از کشور | از ۸۶ مدال‌آور المپیادی ایران، ۸۲ نفر مهاجرت کردند

  • کد خبر: ۹۶۸۱۳
  • ۰۳ بهمن ۱۴۰۰ - ۱۷:۲۶
آمار چشمگیر مهاجرت مدال‌آوران المپیاد از کشور | از ۸۶ مدال‌آور المپیادی ایران، ۸۲ نفر مهاجرت کردند
دبیر کل انجمن استعداد‌های برتر ایران گفت: انجمن استعداد‌های برتر ایران ۶۵ هزار عضو دارد. از میان ۸۶ مدال دار المپیادی، ۸۲ نفر آن‌ها مهاجرت کردند.

به گزارش شهرآرانیوز، احتمالا واژه استعدادیابی به گوشتان آشنا باشد. همه جوامع پیشرفته به استعداد و استعدادیابی اهمیت می‌دهند و شرکت‌ها برای جذب کارمندانشان استعداد آن‌ها را در زمینه‌های گوناگون درنظر می‌گیرند. اما در ایران استعدادیابی چطور صورت می‌گیرد و چه نهاد‌هایی برا یاین کار فعالین دارند؟

صفدر زارع حسین آبادی، دبیر کل انجمن استعداد‌های برتر ایران گفت: انجمن استعداد‌های برتر ایران جز نادر‌ترین انجمن‌هایی است که در حوزه استعدادیابی جوانان و نخبگان کار می‌کند. این انجمن تقریبا از سال ۸۰ فعالیت خود را شروع کرده است. طی ۲۰ سال گذشته به نسبت بازدهی که از مجموعه داشتیم تغییراتی را در این انجمن به وجود آورده ایم.

وی ادامه داد: در ابتدا ما به دنبال دانش آموزان مستعد برای شرکت در المپیاد‌ها و تیزهوشان بودیم. بچه‌هایی که می‌خواهند در المپیاد‌ها شرکت کنند باید در کلاس‌های تیزهوشان شرکت کرده و از میان برترین‌های ایران انتخاب شوند. دانشگاه تهران در برگزاری این کلاس‌ها و آموزش‌ها به ما کمک کرد. در استان‌های دیگر نیز دانشگاه شیراز، تبریز و مشهد کمک‌های زیادی داشتند.

زارع حسین آبادی گفت: بعد از مدتی انجمن در حوزه‌های مختلف ورود کرد و  در زمینه‌های ورزشی، نخبگان اقتصادی و محیط زیست و ... ۱۶ کارگروه ایجاد کرد.

اکنون ۶۵ هزار نفر در انجمن استعداد‌های برتر ایران عضو هستند

وی ادامه داد: استعدادیابی در حوزه‌های مختلف به صورت متفاوتی صورت می‌گیرد. در این ۲۰ سال هر ساله تعداد زیادی به انجمن پیوسته اند. برخی از بچه‌ها هم هستند که شناخته نشده اند. اما اکنون ۶۵ هزار نفر در انجمن استعداد‌های برتر ایران عضو هستند که نسبت دختران به به پسران بیشتر است. ما در انجمن استعداد‌های برتر ایران ۱۹۷ ثبت اختراع طی ۲۰ سال گذشته داشته ایم که خیلی از این‌ها تبدیل به کار و کارآفرینی شده است.

وی گفت: باید در این مورد بیشتر بر روی کیفیت تمرکز داشت نه کمیت، به عنوان مثال چند سال گذشته دختر بچه‌ای از محله میدان خراسان تهران به ما معرفی شد که خانواده وی بضاعت مالی کافی برای ادامه تحصیل فرزندشان را نداشتند و حتی می‌خواستند او را در سن پایین شوهر دهند؛ اما این فرد به ما معرفی شد و در المپیاد هم مدارج بالایی کسب کرد، سپس مهاجرت کرد و سرنوشت او دچار تغییر شد.

دبیر انجمن استعداد‌های برتر ایران گفت: در این سال‌ها مهاجرت زیاد داشته ایم. بچه‌هایی که مدال می‌گیرند به واسطه جاذبه خارج از کشور نه، بلکه به خاطر کم توجهی‌های موجود در کشور به فکر مهاجرت می‌افتند. ۸۶ مدال دار المپیادی داشتیم که از این میان ۸۲ تا ۸۳ نفرشان مهاجرت کرده اند.

استعدادیی که بخاطر فقر از پیشرفت جا می‌مانند

وی با بیان اینکه اینجا یک انجمن خیرخواهانه است نه درآمدزا گفت: حمایت ما از بچه‌ها در این انجمن به این شکل است که آن‌ها را استعدادیابی می‌کنیم. مثلا برای استعدادیابی ورزشی، ما امکانات با تخفیفات خوبی در اختیارشان قرار می‌دهیم تا استعداد آن‌ها شکوفا شود، اما کسانی هستند که هزینه ابتدایی آن را هم نمی‌توانند پرداخت کند.

زارع حسین آبادی در خصوص اینکه دولت چه کمک‌هایی می‌تواند به نوجوانان و جوانان مستعد و فعالان در حوزه استعدادیابی برای شکوفایی استعدادهایشان داشته باشد، گفت: آن چیزی که دولت باید انجام دهد حمایت از این بچه‌ها است. بچه‌هایی که استعداد دارند، اما امکان بروز این استعداد‌ها برایشان وجود ندارد. سازمان‌هایی در کشور وجود دارد که می‌تواند در این زمینه کمک کننده باشد.

منبع: رکنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->